Letternieuws
Kalligrafie - Grafiek - Literatuur


Uw jaarlijks bijdrage: € 15 / steun: € 25 storten op
KBC-Bank 402-4058151-56 IBAN: BE20 4024 0581 5156 BIC: KREDBEBB
U ontvangt een nieuwsbrief, uitnodigingen voor tentoonstellingen en belangrijke evenementen.


Beste Kalligrafia-leden en sympathisanten,


Kort na de succesvolle viering van 30 Jaar Kalligrafia, waar we velen van u mochten ontmoeten, werden onze activiteiten even stilgelegd. De reden hiervoor was een ongelukkige val van voorzitter Joke van den Brandt, die daardoor een aantal maanden buiten strijd was.

Weldra ontvangt u de volgende "Mededelingen" met een oproep tot vernieuwing van uw jaarlijkse bijdrage. En natuurlijk weer boordevol nieuws uit de kalligrafie-wereld.

De uitreiking van de Internationale Grote Prijs Kalligrafie Westerlo is uitgesteld. We houden u op de hoogte van de nieuwe datum.
Vriendelijke groeten,

Bart Van Damme
Secretaris-penningmeester
Bij de jurering van de ingezonden kalligrafiewerken voor de Internationale Grote Prijs Kalligrafie 2020, georganiseerd door Cultuurraad Westerlo en Kalligrafia, Christine Sarlet tot laureaat van deze wedstrijd verkozen met het "Huis".

Speciale omstandigheden met deze Corona-tijd zorgden ervoor dat er helaas geen officiƫle vernissage met uitreiking en huldiging met receptie kon plaatsvinden.

De geselecteerde werken zullen tentoongesteld worden in het gemeentehuis van 22 juli tot 13 september 2020. We hopen dat tegen die tijd, of in die periode, het mogelijk zal zijn dat liefhebbers van kalligrafie de werken mogen bewonderen. Voor de openingsuren verwijzen wij naar onze website omdat we zo de actuele situatie kunnen bijsturen.

Met de geselecteerde werken werd een catalogus samengesteld en deze is verkrijgbaar bij het onthaal van de gemeente Westerlo of via een berichtje cultuur@westerlo.be

tegen betaling van 20 euro (BE44 4176 0884 7145 op naam van Cultuurraad Westerlo en met vermelding van 'Catalogus + naam').

KALLIGRAFIA vzw Vlaamse Vereniging ter bevordering van de kalligrafie