Letternieuws
Kalligrafie - Grafiek - Literatuur


Uw jaarlijks bijdrage: 15 / steun: 25 storten op
KBC-Bank 402-4058151-56 IBAN: BE20 4024 0581 5156 BIC: KREDBEBB

U ontvangt een nieuwsbrief, uitnodigingen voor tentoonstellingen en belangrijke evenementen.


Tot ons spijt konden de laatste Mededelingen van 2017 niet verzonden worden wegens technische en andere problemen. Zij zullen gevoegd worden bij de mededelingen die verstuurd worden eind mei. Het spijt ons dat we u zo lang lieten wachten.
Velen onder u betaalden reeds spontaan de bijdrage voor onze werking waarvoor dank. We verwachten dat de anderen het kleine bedrag van 15 (steun 25 ) spoedig zullen betalen op bovenstaande rekening met vermelding 2018.

Ondertussen hebben we niet stilgezeten. De jurering van de inzendingen voor de Internationale Grote Prijs Kalligrafie (IGPK) Westerlo verliep optimaal. De jury prees de kwaliteit van de ingezonden werken. Dit stelde ons in staat om een mooie catalogus samen te stellen. Natuurlijk verwachten we u op de bekendmaking van de laureaat en opening van de tentoonstelling waarvoor bijgevoegd een uitnodiging. Tevens vieren we op die dag 30 jaar samenwerking met de gemeente Westerlo. Naast de organisatie van de Grote Prijs werden talrijke stages, cursussen en evenementen ingericht te Westerlo.

Neem reeds nota van volgende activiteiten :
9 mei 2018 om 20 u. ROOMSERVICE : Nieuwe Kamermuziek in CC 252 Ekeren.
Info: www.janvandamme.be
3 november 2018: viering 30 jaar Kalligrafia vzw.
Najaar 2018: Voorstelling en tentoonstelling van "De muren spreken" te Amersfoort Nederland.
Tip voor de Paasvakantie : Tentoonstelling in Frankrijk : "Le geste fait signe" Hedendaagse westerse kalligrafie.
Drie locaties : Kasteel van Barjac / Gallery La Quincaillerie en Mediatheek te Uzz. 10 maart tot 21 april 2018 22 september 2018 /"Letters Creatief": Beurs voor Letterkunstenaars en boekbinders te Vught Nederland.KALLIGRAFIA vzw Vlaamse Vereniging ter bevordering van de kalligrafie